2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti?

2023 yılı genel anlamda oldukça hareketli bir yıl oldu. Tüm sektörlerde pandemi sonrası gerçekleşen değişim ve gelişen online uygulamalarla birlikte uzaktan çalışma kültürü oldukça benimsendi...


Furkan Öztürk 119 gün önce yazdı...
2023 yılı genel anlamda oldukça hareketli bir yıl oldu. Tüm sektörlerde pandemi sonrası gerçekleşen değişim ve gelişen online uygulamalarla birlikte uzaktan çalışma kültürü oldukça benimsendi. Tabi bu uygulamaların farklı sektörlerin farklı operasyonel süreçlerine ne kadar fayda sağladığı en büyük soru işaretlerinden bir tanesi.

Biz Neler Yaptık?

Biz Neler Yaptık?

Uygulama çatımız altında 11 farklı sektörde faaliyet gösteren 2.000’i aşkın kullanıcı bulunuyor. Tüm bu sektörlere tek bir uygulama altından hizmet verebilmek için güçlü bir yazılım altyapınızın olması gerekir.

Bizler için 2023 yılı farklı sektörlere ait sorunlara tek bir platform üzerinden çözüm sağlayacak yeni modülleri geliştirerek başladı. Portföyümüze 10 farklı modül daha ekleyerek kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Bununla birlikte toplam 265 yeni versiyon güncellemesi gerçekleştirerek yazılımımızı çok daha güçlü hale getirdik.

Başlıca versiyon güncellemelerimiz;

  • Profesyonel Teklif Tasarım Aracı ile birlikte tekliflendirme süreçlerini çok daha basit ve hızlı hale getirdik.
  • Online Kurs ve Eğitim platformları için geliştirdiğimiz Kurslar modülü ile birlikte sektörel bazda önemli bir ihtiyacı daha karşıladık.
  • Ön muhasebe modüllerimizde köklü bir değişikliğe giderek kullanıcılarımızın ön muhasebe süreçleri için farklı uygulama ihtiyaçlarını minimize ettik.
  • Sözleşme, evrak ve garanti belgelerinin kolayca yönetilebileceği modüllerimizi yayınladık.
  • OmnEase WebChat uygulamamızı devreye alarak tüm kullanıcılarımıza ücretsiz webchat hizmeti sunmaya başladık.
  • Devreye aldığımız UGM oyunlaştırma ve ALG skorlama algoritmaları ile birlikte sıkıcı veri girişlerini kullanıcılarımız için daha eğlenceli hale getirdik.
  • WhatsApp Entegrasyonumuzu yayınlayarak WhatsApp üzerinden kullanıcıların veri almasını kolaylaştırdık.
  • KVKK iletişim izinleri bölümlerinde önemli geliştirmeler yaparak gerçek zamanlı sms ve e-posta onay kodu yapımızı yayına aldık.
  • Dinamik Formlar portföyümüze 4 farklı yeni online form ekleyerek kullanıcılarımıza istedikleri her yerden veri toplama ayrıcalığını sunduk.
  • Ürün ve Hizmetler modüllerinde birden fazla sektöre hizmet verecek şekilde ürün gruplama ve otomatik iskonto özelliklerini yayına aldık.

Bunlar şimdilik sayabildiklerimiz. DinamikCRM olarak her hafta birden fazla yeni versiyon güncellemesi yayınlayarak, kullanıcılarımıza sürekli en yeni teknolojileri sunuyoruz. Ve tüm bu yenilikleri büyük bir sevgiyle yapıyoruz!

Kitlesel Fonlama Yatırım Sürecimiz

Kitlesel Fonlama Yatırım Sürecimiz

DinamikCRM olarak Fongogo Kitlesel Fonlama Platformu üzerinden 2 Ekim tarihinde 54 milyon değerlemeyle çıktığımız yatırım turunu, aralarında Fongogo Ventures GSYF ve Haxr Ventures'ın da bulunduğu 200’ün üzerinde kurumsal ve melek yatırımcıdan toplamda 2.740,298 TL’lik yatırım alarak %108 başarıyla tamamladık.

DinamikCRM olarak kitlesel fonlama modelini tercih etmemizdeki en önemli neden; Mevcut kullanıcılarımızın DinamikCRM yatırımcısı olma fırsatını yakalaması ve yatırımcılarımızın da iş süreçlerini uçtan uca tek bir platform üzerinden yönetebilecekleri gelişmiş bir yazılıma sahip olması motivasyonudur. Bununla birlikte kampanya hedefimize ulaşarak toplam 224 yatırımcı tarafından fonlandık.

Peki 2024 Hedeflerimiz Neler?

Peki 2024 Hedeflerimiz Neler?

Yatırım süreci sonrasında hızlı bir çalışma temposu içerisine girerek öncelikle satış, yazılım ve müşteri destek ekiplerimizi güçlendirerek kullanıcılarımıza daha kesintisiz hizmet sağlamayı hedefliyoruz.

Entegrasyon gücümüzün sınırlarını zorlayacak olan API servisimizin çalışmalarına başladık ve 15 Ocak 2024 tarihinde ilk versiyonumuzu tüm kullanıcılarımıza sunmayı planlıyoruz.

Ön muhasebe çözümümüzü güçlendirecek olan E-Arşiv ve E-Fatura hizmetlerimizi 2024 yılının ilk çeyreğinde yayına almayı planlıyoruz.

API servisimizin tamamlanmasıyla birlikte Native Mobil App projemize başlayacağız. DinamikCRM olarak kullanıcılarımıza sunduğumuz “işinize her yerden erişin” mottosunu daha da genişleterek pazardaki payımızı daha da büyütmeyi planlıyoruz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?